Hatalmas fájdalmakkal, az előadás vége felé már halálsápadtan állt színpadra Gubás Gabi, aki hősiesen megmentette a Starfactory című musical premierjét- tudta meg a Life.hu.

Nem volt, aki szerepében helyettesítse, így annak ellenére színpadra állt Gubás Gabi, hogy az orvos szigorú pihenést írt elő neki.

Forrás: Sunhill Media

A színésznő csütörtökön egy rossz lépést követően szenvedett balesetet a próbán, az egész könyöke kifordult, amit végül altatás nélkül raktak helyre. Fájdalom ide vagy oda, nem hagyta cserben a csapatát és az elkövetkező napokban is folytatja az előadásokat. "Nem volt alkalmam pihenni, pedig feküdnöm kellett volna legalább három napig. Ez egy vészmegoldás volt, hogy bevállaltam az előadásokat, hisz nincsen, aki beugorjon a szerepembe. Nem hagyhattam, hogy két hónapi munka kárba vesszen. Nagyon fárasztó volt, a darab vége felé már komoly fájdalmaim voltak Nem is maradtam ott a díszbemutató utáni fogadásra, alig vártam, hogy hazaérjek. Az összes ruhámat át kellett alakítani, péntek éjjel dolgoztak rajta a szabók. Természetgyógyász férjem segít mindenben, amiben csak tud, de hát legjobb a pihenés lenne. Három hét lett volna a sérülésem gyógyulási ideje, de így ez egészen biztos elhúzódik" - mondta Gabi, aki pihenés helyett ismét próbára igyekszik.

Íme az utolsó képek Erőss Zsoltékrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130602-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-halalat-a-viz-hianya-okozhatta.html Bejutott a döntőbe a magyar árnyéktánccsapathttp://www.life.hu/legykepben/20130602-az-attraction-magyar-tanccsapat-bejutott-a-britains-got-talent-dontojebe.html Félpucér nők támadtak Heidi Klumra (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130601-felpucer-nok-tamadtak-heidi-klumra-a-topmodell-leszek-verseny-elo.html Az ágyába is beengedi új kedvenceit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-ket-maltai-selyemkutyanak-lett-a.html Emberéleteket követelt az újabb oklahomai tornádóhttp://www.life.hu/legykepben/20130601-ujabb-tornado-alakult-ki-oklahoma-city-kornyeken-tobb-halott.html