Meg akarta a magának kaparintani Havas Henriket az egyik legnagyobb magyar művész, Szász Endre negyedik felesége, Lula asszony - derült ki Havas új könyvéből.

Havas egy interjú miatt járt Szász Endre hollóházi otthonában, ahol Lula asszony szemet vetett rá. A mester és felesége éppen háborúzott egymással egy  fiatal gyakornoklány, Katalin miatt, aki később Szász felesége lett, és akivel 20 évig, a művész haláláig éltek boldogságban.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A művész negyedik felesége egykor szépségkirálynő volt, Szász a fogorvosától gyakorlatilag megvette a lányt. Lula annyira megkedvelte a riportert, hogy megígértette vele, megnézi a fővárosi lakásukban felhalmozott kincseket.
"Lula asszony nem kertelt, feltette a kérdést, hogy lennék-e a barátja. Mondtam, hogy nem. Azt mondta, hogy akkor legyek a társalkodója. Együtt járhatnánk színházba, hangversenyre, társaságba. Mindketten jól járnánk. Azt mondta Lula asszony, hogy legalább akkora tehetségnek tart, mint a férjét, nagyon sokat ki tudna belőlem hozni."

Öccse törte derékba Szepesi karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130604-szepesi-nikolett-magyar-uszono-karja-az-occse-brutalitasa-miatt-vegzetesen.html Havas Henrik: "Lazítanom kellene"http://www.life.hu/legykepben/20130605-havas-henrik-konyvet-adott-ki-es-kavezot-nyitott-fianak.html VV Cristofel eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-vv-cristofel-a-valo-vilag-szereploje-eljegyezte-szerelmet-vivient.html Újabb Berényi távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-kiszall-a-baratok-koztbol-aradi-balazs-aki-berenyi-balazst-berenyi.html