szerencsejáték kártyajáték Csocsesz játékgép veszteség mulatós dal énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csocsesz egy fővárosi kaszinóban állítólag komoly összeget veszített a napokban.

Az énekesről az is kiderült, hogy több pályatársához hasonlóan imádja a nyerőgépeket. Ez a játékterem, ahol sok hazai híresség megfordul, az ország egyik legkomolyabb ilyen jellegű klubja, olyan hely, ahol megválogatják a vendégeket. Nem mindegy, hogy ki milyen öltözetben akar bemenni hozzájuk, és állítólag belépőt is szednek.

Forrás: Facebook/Csocsesz
Forrás: Facebook/Csocsesz

Csocsesz is megadta a módját a játékgépezésnek. A Blikkhez egy videót is eljuttattak az énekesről, ahol jól látható, ahogy játszik. Az előadó elismerte, hogy valóban ő szerepel a felvételen.

"Általában kártyázni szoktam, de most nem volt hely az asztalnál, ezért leültem gépezni. Nem számoltam, mennyit játszottam el, de nagyjából nullára jöttem ki a végén. Egyébként nem vagyok függő, csak a gőzt eresztem ki ilyenkor." - mondta az énekes.

Szakított kedvesével Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/szeress/20130706-szakitott-szerelmevel-felmery-lilivel-kerenyi-miklos-mate-a-budapesti-operettszinhaz.html34 évvel fiatalabb férfit szeretett az isteni Lollohttp://www.life.hu/life/galeria/20130704-fotokon-akkor-es-most-gina-lollobrigida-szineszno-az-otvenes-evek.htmlTöbb ezer ember a Budapest Pride felvonulásonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130706-mintegy-8-ezer-ember-gyult-ossze-a-18-budapest-pride.htmlSaját kezűleg készít bútort VV Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20130704-vv-attila-sajat-kezuleg-keszitett-asztal-nyeremenylakasaba.htmlNégyezer fontért kelt el Mick Jagger hajfürtjehttp://www.life.hu/legykepben/20130706-negyezer-fontert-kelt-el-mick-jagger-a-rolling-stones-enekesenek.htmlElzavarták szabadságra a műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20130702-marenec-fruzsina-magyar-musorvezetot-ugy-kellett-elkuldeni-szabadsagra.htmlSörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.