Homoszexualitásáról is beszél könyvében Alföldi

X-Faktor rendező színész Alföldi Róbert homoszexualitás Kerényi Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Imre szavai miatt coming outolt könyvében Alföldi Róbert.

Mától kapható az Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év című, Alföldi Róbertről készült könyv, amely tartalmaz egy Alföldi Róberttel készült interjút, amelyben a rendező a homoszexualitásáról is beszélt - írja az Origo.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Erről a fejezetről azt gondoltam, hogy nem lesz benne a könyvben. Mert nem akarok szenzációs fejezetet a Nemzetiről szóló könyvbe; semmi olyasmit, hogy lám-lám, végre bevallja, pedig úgyis tudtuk. Aztán ma - 2013. május 23-án éjjel - minden máshogy van már. Először is: biztos vagyok benne, hogy nagyobb eséllyel maradhattam volna a Nemzeti igazgatója és folytathattam volna a munkát - nem állítom, hogy biztosan, csak nagyobb eséllyel -, ha rendben lennék családpolitikailag. Másodszor: néhány napja buzizta le Kerényi Imre valamikori színházrendező a Nemzeti Színház általam vezetett öt évét. És ez már sok. Maradjon csak a fejezet. Akkor is, ha sokan kárörvendve olvassák, hisz lám-lám, ugye, megmondtuk" - indokolta döntése okát Alföldi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.