VV Ágica anyaság baba kisfiú szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem az újdonsült anyukák hibájába esett VV Ágica, szerencsére az Édes élet című reality, amelyben szerepel, megmentette - tudta meg a Life.hu.

Minden percét hathetes kisfiával töltené Szögeczki Ági, és mindezt a négy fal között, otthoni ruhában. A baba édesapja, Renato sincsen mellette, így nincs, akiért szépen felöltözne, akinek tetszeni akarna. A TV2 sajtótájékoztatója, amelyen új műsorát is bemutatták, kirángatta a slampos hétköznapokból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem öltöztem volna fel ilyen csinosan, ha nincs ez a munka. Óriás szerelem van köztem és a baba között, ki sem mozdulnék mellőle. Ez azt jelenti, hogy divatos ruhába nem is bújok, majdnem csak pizsamában vagyok egész nap a gyerek körül. Patrick születésével megváltoztam, átfordultam egy másik irányba. Már nem adok annyit magamra, inkább egy shoppingolás helyett, amit eddig imádtam, azt a három órát is a picivel töltöm. Nem foglalkoztat rajta kívül semmi" - mondta a Ágica, aki egyelőre nem nagyon hagyta még másokra a picit, akinek eddig csak a lábait mutatta meg.

"Még nem hagytam hosszabb időre egyedül, csak két szoptatás között ugrottam el otthonról fél órára . Ezen változtatnom kell, mert nem lehet, hogy éjjel-nappal csak mellette legyek. Remélem, később nem fogok ennyit aggodalmaskodni, és megértem, hogy mindenki tud a gyerekre vigyázni, anyukám és a párom is. Ha tudom korábban, milyen az anyaság, mára már legalább öt babám lenne" - nevetett vidáman és csinosan Ágica, aki egyelőre a szoptatás miatt nem fogyózik, ennek ellenére egyre csak olvadnak le róla a kilók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.