Terrorelhárító Központ kilakoltatás társasház Csepel fenyegetőzés robbantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogták azt a férfit, aki robbantással fenyegetőzött Csepelen, a Karácsony Sándor utcában, egy társasházban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.

A Hír Tv arról számolt be Hajdu Jánosra, a TEK főigazgatójára hivatkozva, hogy a férfinél nem találtak robbanószerkezetet. Ábel Attila alpolgármester a Magyar Távirati Irodának korábban azt mondta: a fenyegetőző férfi miatt több mint száz ember hagyta el az épületet, többnyire nyugdíjasok és kisgyermekesek. Az önkormányzat a tanácstermét megnyitotta a számukra.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Mesterlövész Csepelen

A helyszínen mintegy 40 rendőrautó, emelőkosaras járművel a tűzoltóság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai vannak jelen. A HÉV forgalma leállt a helyszín közelében, a környéket pedig lezárták.

Szakított barátnőjével Kefirhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-het-ev-egyuttlet-utan-szakitott-baratnojevel-kefir-a-vtech-enekese.htmlDiétába kezdett a csokifüggő Klapkahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-csokifuggo-kenytlelen-volt-dietazni.htmlMegváltozott külsővel áll kamerák elé Liluhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-lilu-megnovesztette-a-hajat.htmlCseke Katinka szinte egyáltalán nem láthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-szinte-alig-lat-hat.htmlAludtak az ütközéskor a győri kosarasokhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-a-gyor-noi-kosarcsapatanak-jatekosai-aludtak-amikor-buszuk-egy-autoval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.