Szerelme miatt költözött új lakásba Tibi bácsi

élet dj szerelem Dévényi Tibor lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmével kezdett új életet Dévényi Tibor, mégpedig egy szupermodern lakásban.

A retro DJ egy újépítésű, tetőteraszos ingatlanra cserélte nagypolgári otthonát, amelybe megpróbálta minden emlékét átmenteni. Nem volt egyszerű kedvenc régiségeit beleálmodni az új, modern miliőbe. E gy fiatal lakberendezőtől el is köszönt, miután ki akarta dobni kedvenc cuccait.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


"A fiatal lakberendező sorra ki akarta velem dobatni a kedvenc bútoraimat, nemegyszer mentettem ki egy-egy nagy szerzeményemet a szemétből. Azt akarta, az én koromban bárszékre mászva igyam meg reggel a kávémat, de ki akarta dobni a kedvenc kanapémat két fotellel, ezután búcsúztam el tőle. A kárpitokat szépen áthúzatom, de nem hagyom átfesteni a könyvszekrényemet sem!" - panaszolta Tibi bá' a Blikknek.
A nagy változtatásra egyébként azért volt szükség, mert Dani fia már nem lakik vele, és egyedül nem akarta fenntartani a nagypolgári lakást. 14 évvel fiatalabb párja, Bea, valamint kisebbik fia, Máté ízléséhez ez a világ közelebb áll, ők ketten jobban fogják magukat érezni a parkos, nagyteraszos környezetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.