filmproducer Andy Vajna Heti Hetes Amerika tárgyalás Farkasházy Tivadar per adózás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem jogerősen, de pert vesztett szerdán Andy Vajna a bíróságon Farkasházy Tivadar ellen. A filmproducer egy, a Heti hetesben elhangzott mondatért kért jogorvoslatot. A kereset szerint Farkasházynak féléves jövedelmével kellett volna bűnhődnie. 
l Forrás: MTVA

A két héttel ezelőtti tárgyaláson Vajna nem jelent meg, így szerdára pénzbírság terhe mellett idézték be, hogy személyesen is elmondja sérelmeit - tudta meg a Blikk. A többórás zárt tárgyalás után gyors döntés született: Andy Vajnának tűrnie kell a kritikát. A bíróság elutasította személyiségi jogi keresetét, mivel az ítélet indoklása szerint a producer jó hírneve nem sérült, sőt mint vesztes felet, 127 ezer forint perköltség megfizetésére is kötelezték. Andy Vajna nem kívánt nyilatkozni a napilapnak az ítélet meghozatala után, Farkasházy Tivadar pedig arról beszélt, nagyon furcsállja, hogy a producer adótitkokra hivatkozva zárt tárgyalást kért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.