Molnár Anikó nyomozás sikkasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Molnár Anikó szerelme mégsem az, akinek látszik. Az egykori villalakó ugyanis csak most tudta meg, hogy kedvese ellen sikkasztás miatt nyomoznak. 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Blikknek elmondta, hogy jelenleg a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Norbert ellen. A férfi állítólag tavaly év elején egy nagyobb értékű árut vett át egy kft.-től, de az átvett termékekkel, és azok ellenértékével nem számolt el a cég tulajdonosa felé.

Molnár Anikó Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az egykori villalkó, aki mostanában ducimodellként szerepel a magazinokban, valószínűleg annak sem örül, hogy párja már 3 éve is állt a bíróság előtt: akkor hamis vád vétsége miatt egy év próbára bocsátották, idén pedig a Kecskeméti Járásbíróság egy rendbeli csődbűncselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek Norbertet. Anikót a történtek kapcsán a Blikknek azt mondta, nem tudott ezekről a dolgokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.