Kállay-Saunders András tarolt A Dalban

Forrás: MTVA/NAGY ZOLTAN -
MTVA Czutor Zoli retro Vastag Csaba dal Szécsi Saci A Dal 2014 Szécsi Böbe romantika összefoglaló Polyák Lilla elődöntő Kállay-Saunders András Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal első elődöntőjében Király Viktor frenetikus produkciójára kaptuk fel a fejünket. A többi előadó egyelőre nem okozott katarzist, sem nekünk, sem a zsűrinek. Kíváncsian vártuk a második elődöntőben, ki tudja átugrani a Viktor által felállított lécet.
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA
Forrás: MTVA/NAGY ZOLTAN

Továbbjutók a zsűri szavazatai alapján: Természetesen világszínvonalú dalával Kállay-Saunders András, Joni, aki Svédországból érkezett és tipikus Eurovíziós dalát a zsűri betolta a középdöntőbe, a harmadik helyen Bogi, Vastag Tamás és Dér Heni végzett, így a zsűrinek kellett dönteni, az ítészek pedig Bogit juttaták tovább.

Továbbjutók a közönség szavazatai alapján: A csodálatos Polyák Lilla, a vagány Dér Heni és a Muzikfabrik, akiknek ugyanaz a csapat a menedzsementje, mint ByeAlexnek.

Díjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvenceihttp://www.life.hu/bulvar/20140131-friderikusz-sandor-ismet-a-csucson-ime-a-story-gala-dijazottai.html15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY ÖTCSILLAG DÍJ és ÉRTÉK DÍJ, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség! TV + Bulvár--Új lakó érkezik a villába!http://www.life.hu/bulvar/20140201-valovilag-simon-helyett-szombaton-uj-lako-megy-a-villaba.htmlPéntek este a nézők eldöntötték, hogya viselkedése miatt Simon távozzon a villából. Úgy tűnik, nem sokáig maradnak kevesebben a lakók - szombat este ugyanis új ember költözik be Simon helyett. TV + Bulvár--Rákapott a színészetre a megasztáros http://www.life.hu/bulvar/20140130-torres-dani-megasztaros-rakapott-a-szineszetre.htmlInkább a színészetből élne a Megasztár 2-ben feltűnt Torres Dani, a félig ecuadori, félig magyar származású énekes - tudta meg a Life.hu. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.