Liptai Claudia kiköpött Marilyn Monroe

Forrás: facebook/Liptai Claudia -
kép TV2 műsorvezető Marilyn Monroe szex Liptai Claudia selfie szimbólum Andy Warhol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes selfie-t készített magáról a TV2 sztárja, amelyen úgy néz ki, mint a legendás szexszimbólum.

A TV2 műsorvezetője kicsit unatkozhatott a minap egy rendezvényen. Clau inkább telefonjával kattintgatott, aminek mi örülünk, mert az eredmény egy érdekes képsorozat lett. A montázs alatt ott volt a magyarázat is.

Forrás: facebook/Liptai Claudia

„Nagy divat az önfotó, az úgynevezett selfie. Én is próbálkoztam vele, de közben lefotózott egy kedves barát, aki ezt a címet adta ennek a képnek: Marilyn és az érdeklődő tömeg a háttérben. Kedves, igaz? Amíg hozzá hasonlítanak, nincs nagy baj"

Woody Allen megerőszakolta nevelt lányát?http://www.life.hu/news/20140203-woody-allen-filmrendezo-cafolja-hogy-nemi-eroszakot-kovetett-el-nevelt-lanya-dylan-farrow-ellen.htmlA rendező nevelt lánya, Dylan Farrow nyílt levélben vallott Allen erőszakoskodásáról, aki tagadja, hogy ilyet tett.News--Túszokat ejtett és gyilkolt egy moszkvai diákhttp://www.life.hu/news/20140203-egy-moszkvai-diak-sajat-iskolajaban-olt-meg-ket-embert-es-ejtett-tuszokat.htmlA 263. számú moszkvai középiskola egyik felső osztályos tanulója követte el a hétfői fegyveres támadást saját tanintézményében, és ölt meg két embert - közölte az orosz belügyminisztérium szóvivője.News--Brutális reklám az iskolakerülés ellenhttp://www.life.hu/news/20140130-sokkolo-reklamfilmet-keszitett-a-learn-for-life-az-iskolakerules-ellen.htmlSokkoló reklámmal hívja fel a figyelmet az iskolakerülés veszélyeire a Learn for Life. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.