Tűvel a karjában találtak rá Philip Seymour Hoffmanra

Forrás: AFP/Getty Images/Jemal Countess -
halál Philip Seymour Hoffman heroin Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész holttestére egy barátja bukkant Greenwich Village-i házában. Bal karjában tű volt.

Ahogy a Life.hu is megírta, vasárnap reggel holtan találták saját lakásában Philip Seymour Hoffmant, akivel minden bizonnyal kábítószer-túladagolás végzett. A TMZ.com úgy tudja, a hatóságok szerint tű volt a bal karjában.

Rendőrök a színész háza előtt Forrás: AFP/Getty Images/Jemal Countess

Az egyik forrás szerint a színészre a fürdőkádban bukkantak, alsónadrágot viselt. Állítólag 10 zacskó volt mellette, ebből kettőben heroin volt, a többi üres. Úgy volt, hogy vasárnap reggel 9-kor a gyerekeiért megy, de nem jelent meg időben, ami nem volt rá jellemző. Ez lett gyanús a barátoknak.
A híresség évekig küzdött drog- és alkoholproblémákkal, 2013 júniusában elvonón is járt. Úgy tűnik, visszaesett. A boncolása hétfőn lesz, így halálának pontos okát ezután állapítják meg.

Túszokat ejtett és gyilkolt egy moszkvai diákhttp://www.life.hu/news/20140203-egy-moszkvai-diak-sajat-iskolajaban-olt-meg-ket-embert-es-ejtett-tuszokat.htmlA 263. számú moszkvai középiskola egyik felső osztályos tanulója követte el a hétfői fegyveres támadást saját tanintézményében, és ölt meg két embert - közölte az orosz belügyminisztérium szóvivője.News--NFL - A Seattle védelme leiskolázta a Denver támadóit a Super Bowlonhttp://www.life.hu/news/20140203-nfl-a-seattle-vedelme-leiskolazta-a-denver-tamadoit-a-super-bowlon.htmlA Seattle Seahawks simán, 43-8-ra legyőzte a Denver Broncos együttesét a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi döntőjében, a New Jersey állambeli East Rutherfordban található MetLife Stadionban rendezett 48. Super Bowlon, ezzel története során először hódította el a bajnoknak járó Vince Lombradi-trófeát – írja az MTI.NewsMeghalt a nőikézilabda-válogatott kapitányahttp://www.life.hu/news/20140202-karl-erik-bohn-48-evesen-tavozott-vasarnap-hajnalban.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, tavaly február óta leukémiával küzdött Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Február 2-án, 48 éves korában távozott.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.