Macskakakival állt bosszút, amiért nem vették fel

csomag küldemény munka ürülék macska St. Louis visszautasítás állásajánlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jevons Brown amerikai férfi különös módon bosszulta meg a munkaadóknak, amiért nem őt vették fel cégükhöz dolgozni.

Senki nem szereti, ha visszautasítják egy potenciális állásajánlattól. Az 58 éves Jevons Brown, akit már több alkalommal is kikosaraztak az álláspiacon, különös módon tudatta a munkáltatókkal, hogyan érezte magát, miután elutasították jelentkezését: macskaürüléket tartalmazó csomagot küldött nekik.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az U.S. Mail szerint a nyomozók összesen 20 darab cseppet sem kellemes tartalmú küldeményt találtak, amelyek mind a St. Louisban élő férfihoz vezettek el. Brownt, aki később elismerte bűnösségét, végül két év próbaidőre ítélték.

Plasztikai műtéttel a jobb állás reményébenhttp://www.life.hu/csalad/20140210-egyre-tobb-fiatal-veti-ala-magat-plasztikai-sebeszeti-beavatkozasnak-azert-hogy-jobb-munkara.htmlEgyre gyakoribb a plasztikai műtét a huszonéves, vagyis a még tanuló illetve pályakezdő kínai városi fiatalok körében, akik a korrekciós műtéti beavatkozásoktól többek között azt várják, hogy új és megnyerő(bb) külsejükkel könnyebben el tudjanak majd helyezkedni egy-egy nagyvállalatnál. A jelenség pedig szép lassan, úgy tűnik, hozzánk is begyűrűzik.CsaládCipőallergiája miatt 20 éve nincs állásahttp://www.life.hu/drlife/20131025-tracy-kenny-brit-no-cipoallergiaja-miatt-20-eve-nincs-allasa.htmlEgy szerencsétlen brit nő rendkívül érzékeny mindenféle lábbelire. Különcsége miatt általában mezítláb közlekedik, és nem tud munkát találni.Dr. LifeMacskamennyország egy Japán szigetenhttp://www.life.hu/bulvar/20131121-a-japan-fukuoka-sziget-partjainal-elo-macskakat-egy-fotos-dokumentalta.htmlJapán egyik kis szigetén a mennyországban érezhetik magukat a macskák és azok szerelmesei.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.