Világsztárok a globális szexipar ellen

Forrás: Facebook/Globe Aware -
Ashton Kutcher kampány tiltakozás Justin Timberlake szexipar Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világhírű színészek és énekesek emelték fel hangjukat a globális szexipar ellen.

Sean Penn, Justin Timberlake és Ashton Kutcher is részt vett abban a kampányban, amelyet a „Real Men Don't Buy Girls" (magyarul: Az igazi férfiak nem vesznek nőket) címen indítottak útjára.

Forrás: Facebook/Globe Aware

A kezdeményezés többek között a gyermekprostitúció és a szexrabszolgaság egyre nagyobb méretet öltő problémájára próbálja felhívni a figyelmet.

A színes rúzs halála - a sztárok új kedvence a natúr ajakhttp://www.life.hu/trend/20140314-szepseg-es-smink-a-szines-ruzs-halala-a-sztarok-uj-kedvence-a-natur-ajak.htmlÚgy tűnik, komoly versenytársa lett a narancspiros rúzsnak: a sztárok az utóbbi hetekben ugyanis a natúr ajkakat részesítették előnyben. 2014 lenne a színes rúzs halálának éve?Trend--Liptai Claudia ruháját kritizálták a nézőkhttp://www.life.hu/trend/20140317-a-tv2-a-nagy-duettjeben-liptai-claudia-valltomeses-ruhaban-allt-szinpadra.htmlVálltöméses ruhában, szokatlan frizurával vezette A Nagy Duettet vasárnap este Liptai Claudia. Öltözékéről, ahogyan mindig, már az adás előtt posztolt fényképet, amely megosztotta oldala követőit. TrendOrigoTea tulipánokkal és a végzet temploma - nyílik a 8. Gardenexpo!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20140317-tea-tulipanokkal-es-a-vegzet-temploma.htmlTea tulipánokkal, Fészek-bölcső, Elérhető nyugalom, Gyermekkori emlékkép… gyönyörű bemutatókertek, melyeket az ország legnagyobb kerti életmód kiállításán, a Gardenexpón csodálhatunk meg. A fantasztikus kertek mellett rengeteg újdonság, a legfrissebb kerti trendek és a tavasz illata vár minden kertet szerető látogatót március 21-23 között a Budapest Sportarénában. A Gardenexpo társrendezvénye az Orchidea Ünnep több ezer virágzó orchidea különlegességet tartogat számunkra.HirdetésOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.