L'Wren Scott divattervező depresszió probléma párkapcsolat öngyilkosság koncert megcsalás adósság Mick Jagger anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rolling Stones frontemberének barátnője anyagi és magánéleti problémákkal küzdött, és valószínűleg végső elkeseredésében vetett véget önkezével életének. 

Ahogy a Life.hu is megírta, hétfőn öngyilkosságot követett el Mick Jagger 49 éves divattervező barátnője, L'Wren Scott. Most arra is fény derült, a csillogó sztárok életét élő Scottnak komoly anyagi problémái voltak, mert vállalkozásában több mint hatmillió dolláros adóságot halmozott fel – írja a Mail Online.

Forrás: AFP

A divattervező depresszióval küzdött és anyagi gondok nyomasztották. Párkapcsolatára pedig az nyomta rá a bélyeget, hogy bár több mint tíz éve alkottak egy párt, Jagernek esze ágában sem volt feleségül kérnie, sőt fűvel-fával megcsalta Scottot. A barátok állítják, az énekes szerette barátnőjét és amikor értesítették a halálhírről, teljesen összeomlott.

Jagger a hír hallatán felfüggesztette a Rolling Stones ausztrál turnéját és egyelőre nem tudni, mikor folytatják a koncertsorozatot.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.