VV Éva színésznő pornó TV2 Az élet show-ja Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gere Barbaráról, aki Az élet show-jában is szerepel - Baukó Éva jó barátnőjéről -, kiderült, hogy pornószínésznő.

Barbi, aki Daniella Rose néven szerepel a felnőttfilmekben, azon kevesek közé tartozik, aki szereti a munkáját, sőt élvezi is, amit csinál – írja Blikk. „Eleinte a pénz motivált, de most már úgy fogom fel, hogy ez a munkám, és nincs bennem emiatt rossz érzés. A stábtagokkal is jóban vagyok, és be kell valljam, amióta ezt csinálom, boldogabb az életem, hiszen az anyagiak szempontjából nincs gondom, sok szabadidőm van, és munka közben teljesen ki tudok kapcsolni" - mesélte a lapnak a lány.

Forrás: Baukó Éva

"Igazából elmondhatom magamról, hogy szeretem a munkámat, de amint megcsinálok egy szettet, és kilépek az ajtón, olyan, mintha nem is lett volna. Szerencsére a szüleim és a barátaim elfogadták, hogy pornózok" – tette hozzá Barbi, aki nem szórja a pénzt, hanem próbál spórolni, hogy idővel továbbléphessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.