VV Krisztián nem kér társai segítségéből

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
RTL 2 VV Zsolt VV Krisztián ValóVilág 6 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán este eldőlt, a kiválasztott Krisztián Zsoltot hívta ki párbajra, tehát a ValóVilág stúdiójában vasárnap este két fiú csap ezúttal össze. A villalakók megtippelni sem tudják, hogy a nézők melyik játékost kedvelik jobban. 

Hosszas lamentálás után döntött úgy Krisztián, hogy nagy riválisát, Zsoltot viszi ki a párbajra. Állítja, bármennyire is szeretné megnyerni a főnyereményt, a szívére hallgatott, és az sem mellékes, hogy rettentően féltékeny a játék elején az Izával kokettáló kispesti fiúra.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

A kihívás után persze elkezdődött az agyalás, még Krisztián - egykori - legjobb barátja, Viki sem volt biztos benne, hogy melyik fiút támogassa a párbajban. A hajdúnánási fiú pedig kifejtette: őt egyáltalán nem érdekli az sem, ha minden játékos Zsolt mellé áll, egyedül is megpróbál megbirkózni ellenfelével. Vasárnap meglátjuk, mekkora sikerrel.

Szerintetek ki jön vissza a vasárnapi párbajról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.