Bojkottálják a locsolkodást a sztárok

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kökény Attila locsolkodás színész lány fiú húsvét tradíció asszony lovaskocsi Rékasi Károly énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Kökény Attila a Life.hu-nak bevallották, távol tartják magukat a locsolkodástól. A színész frappáns megoldást talált ki a kölni helyettesítésére.

Rékasi Károlynak már gyermekkorában feltűnt, hogy a locsolkodás inkább nyűg a lányoknak, mint öröm. Kökény Attila pedig nem viszi locsolkodni a fiait.

„Kiskoromban édesapámmal mindig lovaskocsin indultunk locsolkodni. Ilyenkor láttam a rokonok arcán a rémületet, hogy jönnek a locsolók. Akkor rájöttem, ez nem örömforrás és úgy döntöttem, nem csinálok olyat, amiben a lányok nem lelik örömüket" – magyarázta Rékasi, aki sokkal jobb megoldást talált ki a kölni helyett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Évekkel ezelőtt azt találtuk ki a fiammal, hogy apró kis virágcsokrokat, bokrétákat készítünk. Így nem locsolkodunk, hanem virágokkal kedveskedünk a lányoknak, asszonyoknak" – tette hozzá a színész, aki húsvétkor egy nagy kirándulást tervez családjával.

Kökény Attilának sosem volt kedvére a húsvéti locsolkodás, ezért fiaira sem erőlteti rá ezt a programot.
„Tudom, hogy sok helyen ez tradíció, de szerintem ez főleg vidéken működik, ahol egy jó buli kerekedik a locsolkodásból. Nekem az nem szimpatikus, hogy jöttem a gyerekkel locsolkodni és kapjon érte pár száz vagy ezer forintot" – szögezte le az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.