Pár nap és újra izgulhatunk Kállay-Saunders Andrásért, aki elindul Koppenhágába az Eurovíziós dalverseny döntőjére. Az énekes most elvonult a világ elől, hogy nyugodtan tudjon felkészülni a nagy eseményre.

Ahogy a Life.hu is megírta, András könnyekig hatódott, amikor megtudta, ő képviselheti hazánkat Koppenhágában. Az énekes hamarosan Európa előtt is bizonyíthat és hétfőn már fellépése lesz, addig pedig minden erejével a versenyre készül – írja a Blikk

Kállay-Saunders AndrásForrás: MTVA

„Az utóbbi hetekben kicsit beteg voltam, de most már szerencsére minden rendben van az egészségemmel. Vigyázok is magamra, és pár napot pihenek is majd. Az is fontos, hogy szépen elrendezzek mindent, összeszedem a gondolataimat is" – árulta el a magyar induló, aki jövő hétfőn, az érkezése napján már fel is lép Koppenhágában.

„ Több felkérés érkezett, így már hétfő este fellépek egy rendezvényen, ahová a szervezők meghívták a számukra kedves versenyzőket" – mesélte András, aki Running című dalával nagy népszerűségnek örvend az eurovíziós rajongói oldalakon. Az énekes elárulta: ugyan izgul, de őt leginkább az doppingolja, ha minél többen hallgatják egy fellépését, így cseppet sincs megijedve attól, hogy várhatóan több tízezer, a kamerák mögött pedig több millió ember figyeli majd.