Új szerelem a ValóVilág 6 finisében

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 VV Zsófi ValóVilág 6 szerelem VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen elvarázsolta - a villába látogató - VV Attila Zsófikát. A naiv lány csak úgy itta az egykori győzes szavait. 

"Attilában azt bírom a legjobban, hogy mindig olyan titokzatos, sose tudom, hogy mit miért mond, nem tudok rajta kiigazodni. Amikor pedig beszél, vicces. El tudom képzelni, hogy a kinti életben is találkozunk, és jó kapcsolatot ápolunk egymással. Sok nevetést adott nekem, ezáltal jókedvet is. Meg tényleg egy csomó jó tanáccsal látott el, rengeteg dologra rávilágított; azt érzem, hogy megint feltöltődtem. Az pedig külön jólesett, hogy végig udvariasan viselkedett velem, és úgy éreztem, hogy érdekelte az, amit mondok neki" – magyarázta Zsófika a riportszobában.

Forrás: RTL 2

A szimpátia pedig, úgy tűnik, kölcsönös, Attila Zsófi győzelméért szurkol, amit a Facebookján közzé is tett, sőt a pink lánynak egy kampányoldalt is létrehozott.

"Engem általában nagy taktikusnak tartanak, holott egy olyan kedves kis lánynak a szíve, mint például a Zsófié, teljesen magával tud ragadni. Be kell vallanom, hogy hiányoznak a beszélgetéseink, amióta kijöttem a villából, mert nagyon megkedveltem ezt a lányt"mondta a Blikknek Attila, aki a jövőben is találkozna Zsófikával, és bízik abban, hogy továbbfejleszthetik a villában kialakult jó kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.