Péter Szabó Szilvia kiváltság énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NOX együttes egykori énekesnője több mint egy évvel ezelőtt költözött haza Angliából, és azóta itthon egyengeti a karrierjét. Elmondása szerint boldog, és jól érzi magát Magyarországon. Ráadásul a szerelem is rátalált!

Szilvi karrierje kihat a mindennapjaira is. Többször felismerik az utcán, és máshogy viselkednek vele az emberek. Sőt! Van, mikor az élet különböző helyzeteiben előnyt élvez az ismertsége miatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem bántam meg, hogy hazajöttem. Már minden használati tárgyamat hazahoztam, amire szükségem lehet. Megszoktam az ismertséget. 13 éve vagyok a szakmában, és az, hogy felismernek az utcán, hozzájárul a mindennapjaimhoz. Mindig rögtön tudják, ki vagyok, pedig nem szerepelek folyamatosan a médiában. Legfőképpen az orvosnál szoktam előnyt élvezni az ismertségem miatt. Régen, amikor kisebb kezelésekre szorultam, sokkal jobban odafigyeltek rám, nem kellett annyit várni. A felém áramló kedvességet mindenhol érzem, még apró dolgokban is. Felismerik a nevem, és akkor előzékenyebben viselkednek. De előfordul, hogy még a hentesnél is szebb húst kapok" – árulta el Szilvia, akinek kialakulóban van egy kapcsolata, de egyelőre nem szeretne beszélni róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.