Minden sztár másképp csinálta - Emlékezés az iWiW-re

Forrás: iWiW -
iWiW időkapszula közösségi oldal élmény emlékek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian emlékszünk rá, mekkora élmény volt az első közösségi oldalhoz csatlakozni, mennyire vártuk a meghívót, hogy regisztrálhassunk, aztán felvehessük a kapcsolatot barátainkkal. Ha fotó készült rólunk, egyből azt néztük, vajon iWiW-kompatibilis-e, és már tettük is ki adatlapjainkra. Az iWiW-hez 12 év alatt 4,7 millióan csatlakoztak, köztük hazánk közéleti személyei, sztárjai is. Három generáció egykori nagy iWiW-ezője mesélt most élményeiről.

Benkő Dániel – Megtudta, pontosan kik is rajonganak érte

Aztán az oldal kezelőjével megszakadt a kapcsolat, és a lantművész máig nem tudta megfejteni belépési kódját. „Köszönettel tartozom az iWiW-nek, hiszen ezen a felületen döbbentem rá, hogy a rajongótáborom magvát középiskolás fiatalok alkotják, ők értékelik a leginkább, hogy nálam nincs tabutéma. Innen is üzenem nekik, hogy az örök élet titka a ringó csípő!"

Forrás: iWiW

Csonka András felfedezte, hogy az iWiW segítségével népszerűsíthet egy-egy színházi darabot vagy fellépést is, és közvetlen visszaigazolást kaphat a munkáiról. Emellett közössége különböző élethelyzetekben is mellette állt. „2006-ban, amikor édesanyámat elveszítettem, az emberek itt olyan szeretetről és együttérzésről tettek tanúbizonyságot, hogy mai napig meggyőződésem, segítettek a trauma feldolgozásában. De a jóban is mellettem álltak, így például amikor megnyertem a Szombat Esti Lázt, még tovább fokozták euforikus hangulatomat."

Az iWiW-re 2014. június 30-áig lehet még belépni, nosztalgiázni és adatot menteni, ha majdan a VHS- és magnókazetták mellett ezt is meg szeretnénk őrizni az utókornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.