Ezért ne engedd a közeledbe a macskát, ha jógázol!

videó zavar macska gazda jóga vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a háziállatok mindig gazdáik közelében tartózkodnak, de jóga közben nem biztos, hogy szerencsés, amikor a macskánk felpörög és kimutatja a szeretetét.

Az állatok szeretnek jógázó és meditáló emberek közelében lenni. Biztos érzik a jó energiákat. Vicces kis filmeket találtunk arról, hogyan próbálnak jóga közben gazdájukkal játszani a kreatív macskák. Mi jót nevettünk, ahogy ellazulás és állógyakorlat közben bevadulnak a cicusok.

Például amikor levadásszák a gazdi tenyerét:

Forrás: www.thedodo.com

Na jó, itt inkább felszisszentünk, amikor nagyon rossz helyre karmolászott a macska:

Forrás: www.thedodo.com

Egy macskánál pedig már csak kettővel nehezebb gyakorolni :)

Forrás: www.thedodo.com

Megmutatták bájos csemetéiket a Balaton lakóihttp://www.life.hu/news/20140618-megjelentek-a-kishattyuk-a-balaton-partjan-szuleikkel.htmlMinden évben nagy feltűnést keltenek a szürke kis hattyúk a Balaton parton, amikor először indulnak felfedezőútra a szüleikkel.News--Így kell focizni az elefántbébik szerinthttp://www.life.hu/news/20140619-focivebe-elefantkolykok-szerint-cuki-video.htmlAki eddig nem szerette a focit, az az elefántkölykök játéka után tuti, másképp fogja gondolni. Cukiság a négyzeten.NewsOrigoBálnákkal táncol 3 gyönyörű nő – bámulatos videóhttp://www.life.hu/news/20140618-balnakkal-tancol-harom-no-egy-bamulatos-viz-alatti-videoban.htmlHosszúszárnyú, avagy púpos bálnákkal úszik és táncol együtt három nő egy fantasztikus videóban. Tényleg kihagyhatatlan!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.