Boldog szülinapot, Nicole Kidman!

Forrás: AFP/Str -
házasság Nicole Kidman Cannes-i filmfesztivál Keith Urbahn Tom Cruise karrier születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem látszik rajta, de az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő már a 48. életévét tapossa. Isten éltesse! Egy varázslatos videót osztunk meg veletek ez alkalomból, amelyen Nicole és férje, Keith beteg gyerekeknek énekelnek.

Ma ünnepli 47. születésnapját Nicole Kidman. Az ausztrál-amerikai színésznő 1967-ben született Honoluluban. A '80-as években a népszerű Ausztrál expressz sorozatban játszott, de első világhírű filmes áttörését az 1989-es Halálos nyugalom (Dead Calm) című filmben érte el.

Forrás: AFP/Str

Emlékezetes alakítást nyújtott a Moulin Rouge-ban is, amelyet a szakma is díjazott: Golden Globe-ot kapott érte és Oscarra is jelölték. Az órák főszerepéért pedig végül megkapta a filmakadémia legrangosabb díját is.

Kétszer házasodott: először 1990-ben ment hozzá Tom Cruise-hoz, akivel két gyermeket fogadtak örökbe. 2001-ben váltak el kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Jelenleg pedig az énekes Keith Urban felesége, akitől két kislánya született.

A filmsztár legutóbb a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon tündökölt, amikor a botrányszagú Grace Kelly életrajzi filmjét, a Grace – Monaco csillagát népszerűsítette.

Ennél már csak akkor volt boldogabb, amikor a napokban férjével ellátogattak egy kórházba, ahol beteg gyerekeket leptek meg egy rögtönzött kis produkcióval. Nicole Az Amazing Grace című dalt énekelte a kórház dolgozóival, míg Keith gitározott.

A felemelő felvételt itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.