Bódi Sylvit baleset érte Balin - egyik legszebb testrésze sérült

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
seb Bódi Sylvi szörfözés Bali sérülés fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kerekded fenekét felhasította egy szöfrdeszkából kiálló darab. Mindenesetre a Sylvi által posztolt fotón nekünk nem a hegen akadt meg a szemünk és valószínűleg a férfiaknak sem.

Ahogy a Life.hu is megírta, Sylvi éppen Bali csodálatos szigetén tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében. Azonban egy kellemetlen baleset miatt formás hátsóján most egy nagy seb éktelenkedik.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

"Nagyon szuperül érzem magam itt. Kár, hogy Balin nincs egy erős egyetem, ahol tanulhatnám a pszichológiát. Nem lenne kérdés, hogy melyik országot választanám. Végre szépen megnőttek a hullámok és minden nap szelem is őket. Egy újabb sérülést azért csak sikerült már szereznem. Egy szörfdeszka szkegje (ez segíti a deszkát a haladásban) beleállt a fenekembe és közel 10 centis szakaszon széthasította. A srác, aki a balesetet okozta nagy sajnálkozása közben felajánlotta, hogy este meghív néhány italra kárpótlásul, de nem éltem a lehetőséggel" – írta közösségi oldalán Sylvi.

Korábban is volt már szörfös balesete a szépségnek. Legutóbb például véres lábáról posztolt ijesztő fotót, miután egy korallzátonyba ütközött.

Borzalmas! Öt órán át vártak a mentőre Bódy Magdiékhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-body-magdi-enekesno-ot-oran-at-varta-a-mentoket-beteg-edesanyjahoz.htmlAz énekesnő idős édesanyja rohamot kapott, az ügyeletes orvos által kihívott mentőautó azonban órákig nem érkezett meg.TV + BulvárEz aztán a karrier! Kisegítő munkás lett VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-vv-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-kisegito-munkas-lett-egy-konyhan.htmlPittman Cristofel pohárszedő lett, citromot vág, és az asztalokat takarítja le a vendégek után. Miután jómódú barátnőjével szakított, véget ért a macsó gondtalan élete.TV + BulvárKrasznai Tünde döntött! Beperli a fotójával visszaélő nőthttp://www.life.hu/bulvar/20140620-krasznai-tunde-az-x-faktor-enekesnoje-beperli-a-not-aki-fenykepevel-visszaelt.htmlTünde megdöbbent, amikor megtudta, az ő fotójával ellátott igazolvánnyal tévesztett meg nyugdíjasokat egy csaló.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.