Belejöttek a jóslásba a Life.hu szerkesztőségi kedvencei. Mázli és Bélyeg a vasárnap esti vébémeccsekre eredményeire is tippeltek. Ki nyeri a Costa Rica-Görögország rangadót? Bélyeg tudja!

Bélyeg, az Illatos-úti szuperkeverék első alkalommal, a Kolumbia-Uruguay meccs tippelésekor, kifejezetten lámpalázas volt. Másodjára már minden flottul ment, igaz, még mindig kicsit bátortalanul választotta ki a neki tetsző csapatot.

Forrás: Life.hu

Aki esetleg kételkedne a tippelés tisztaságában, annak egy kis plusz infó: Bélyeg nem a saját táljában kapta a csábító falatokat, hanem addig nem használt tányérban. Ráadásul mindkét tányérban ugyanazt az étket - virslit - szolgálták fel neki, hogy ezzel se befolyásolják a döntését. Costa Rica csapatáról a Life.hu-n eddig nem sokat írtunk, Görögországról is csak egy félisten miatt emlékeztünk meg. Bélyeg így döntött:

Focivébé az Origo.hu-n
Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.