Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!

Ha még több hírre éhezel, akkor nem árt tudnod, miért is kapott össze a két szexi magyar celeblány, Dukai Regina és Bódi Sylvi. Ha már a szépségeknél tartunk, akkor jöhet a szépségkirálynő választás - itt megnézheted a 22 döntős lányt, ám a legegzotikusabb versenyző már nincs köztük

Persze a nagyvilágban is zajlott az élet: bennünket például sokkolt, amikor megtudtuk, hogy kedvenc mozivásznas szerelmespárunk valójában ki ne állhatta egymást. De ők legalább találkoztak, nem úgy, mint az a fiatal anyuka, aki egy papírból készült Bradley Coopert cipel magával mindenfelé. Bizarr, nem igaz?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Ki az a Hegyi Roli?
Hegyi Roli azszjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.