Súlyos anyagi gondjai miatt vetett véget életének Robin Williams?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál öngyilkos öngyilkosság Robin Williams anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 63 évesen elhunyt Robin Williams súlyos anyagi gondjairól beszélt barátainak és depresszió elleni kezelésre járt a halála előtti hetekben - nyilatkozta az Oscar-díjas hollywoodi színész családjának egy barátja.

Így búcsúztak Robin Williamstől gyermekei - kattints IDEés olvasd el a megható sorokat!

Robin Williams arról panaszkodott ismerőseinek, hogy vagyonának jelentős részét a két ex-feleségének fizetett tartásdíjak emésztik fel. "Semmi másról nem tudott beszélni, csak a súlyos pénzügyi gondjairól. Robin rendkívül nagylelkű volt a barátaihoz és a családtagjaihoz, amikor a pályája csúcsán volt, és mindenkit kisegített, akinek szüksége volt rá" - idézte a néhai színész családjának egy barátját a Radar Online nevű amerikai portál.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Az is frusztrálta, hogy olyan televíziós és mozis szerepeket is el kellett vállalnia, amelyeket nem akart, de muszáj volt, mivel ki kellett fizetnie a számlákat" - mondta az ismerős, hozzátéve, hogy Williams már két éve próbálta eladni a kaliforniai Napa völgyben lévő birtokát, mert már nem engedhette meg magának.

Az Oscar-díjas hollywoodi színész helyi idő szerint hétfőn akasztotta fel magát egy övvel San Francisco környéki otthonában. Holttestét a személyi asszisztense találta meg az egyik hálószobában. Az igazságügyi orvosszakértő közlése szerint a depresszióval küzdő híresség csuklóján felszíni vágásokat, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de ezeke a sebek nem voltak végzetesek, a halált akasztás általi fulladás okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.