A 63 évesen elhunyt Robin Williams súlyos anyagi gondjairól beszélt barátainak és depresszió elleni kezelésre járt a halála előtti hetekben - nyilatkozta az Oscar-díjas hollywoodi színész családjának egy barátja.

Így búcsúztak Robin Williamstől gyermekei - kattints IDEés olvasd el a megható sorokat!

Robin Williams arról panaszkodott ismerőseinek, hogy vagyonának jelentős részét a két ex-feleségének fizetett tartásdíjak emésztik fel. "Semmi másról nem tudott beszélni, csak a súlyos pénzügyi gondjairól. Robin rendkívül nagylelkű volt a barátaihoz és a családtagjaihoz, amikor a pályája csúcsán volt, és mindenkit kisegített, akinek szüksége volt rá" - idézte a néhai színész családjának egy barátját a Radar Online nevű amerikai portál.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Az is frusztrálta, hogy olyan televíziós és mozis szerepeket is el kellett vállalnia, amelyeket nem akart, de muszáj volt, mivel ki kellett fizetnie a számlákat" - mondta az ismerős, hozzátéve, hogy Williams már két éve próbálta eladni a kaliforniai Napa völgyben lévő birtokát, mert már nem engedhette meg magának.

Az Oscar-díjas hollywoodi színész helyi idő szerint hétfőn akasztotta fel magát egy övvel San Francisco környéki otthonában. Holttestét a személyi asszisztense találta meg az egyik hálószobában. Az igazságügyi orvosszakértő közlése szerint a depresszióval küzdő híresség csuklóján felszíni vágásokat, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de ezeke a sebek nem voltak végzetesek, a halált akasztás általi fulladás okozta.