A Life.hu újságírója összekötötte a kellemest a hasznossal. Amíg élvezte a Sziget gazdag kulturális felhozatalát és a lazítást, celebekre is "vadászott". Az azonban elmesélte, az A38 sátrában megrendezett Stomae koncert előtt ő is megijedt a hatalmas tömeg láttán. 

Kevesebb hírességgel találkozhattunk a Szigeten péntek este, mint ahogy arra számítani lehetett. A VIP szekcióban csupán két közismert szerelmespár jelent meg. A csütörtökön még egyedül és bundában bulizó Iszak Eszter pénteken szerelmével, Dobrády Ákossal jött. Az alábbi kép tanúsága szerint hűvös idő ide vagy oda, az ő jókedvüket semmi nem ronthatta el. 

Forrás: Instagramm Iszak Eszter

Szinetár Dórával és Makranczi Zalánnal szívesen váltottunk volna pár szót, kíváncsiak voltunk, mely programokon vesznek majd részt, ám már messziről, a kezükkel  jelezték, hogy nem szívesen nyilatkoznak. Adával azért szóba elegyedtek. 

Forrás:Life.hu

Később Istenes Bencét is láttuk elsuhanni, ám ő olyan gyors volt, hogy fotót sem tudtunk készíteni róla. 

/1408/Ilyen201481523456
Többen megsérültek, de tömegpánik nem volt a Szigeten
A Szigeten, az A38-as sátor előtt csütörtök éjszaka olyan tömeg gyűlt össze, amely nem fért be a koncertekre. A tumultusban többen könnyebben megsérültek. Benis Dániel, a rendezvény műszaki vezetője az Origónak mondta el, mi történt. Az eset után személyes beszámolók sokasága jelent meg az interneten, főként a biztonságiakat hibáztatva a következményekért.