Sváby András: "Megölték a Naplót"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Sztárban sztár Sváby András Vujity Tvrtko Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Napló című műsora csaknem 17 év után más napra és más időpontra költözik át. Ezentúl szombaton délután 5-kor láthatjuk Vujity Tvrtko műsorát. Sváby András szerint egyenesen megölték a Naplót. 

Sem a Facebookon, sem a Bors kérdésére nem kertelt Sváby András, amikor az új időpontra átkerülő Naplóról volt szó.

"Nagy kedvem nincs nekrológot írni, de pár sort talán illene. Ezt a műsort nem azzal sz.rták el, hogy átteszik az amúgy komoly műsornak megalázó szombat kora délutánra, ezzel csak megölték. Szegény agonizáló Napló hosszú évek óta kínosan kerüli a fontos témákat, udvari műsor lett belőle. Sajnálom. Napló, béke veled, az én emlékeimben szép és fiatal maradsz" – írta Sváby András a közösségi oldalon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sosem bántanám a régi kollégákat, Tvrtkót sem. Én másképp szerkesztettem a Naplót, a fontos témákért mindig megküzdöttem. Egy újságíró követhet el hibákat, de hajlongani és nagyon udvariasnak lenni nem szabad" – magyarázta tovább szavait a napilapnak Sváby.

A lap egyébként úgy tudja, a Sztárban sztár indulása miatt kellett Tvrtkóékat elmozdítani, a műsorvezető - aki egyébként szintén szívesen kommentál a Facebokján - ezúttal nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

Lilu váltja Istenes Bencéthttp://www.life.hu/bulvar/20140811-a-music-fm-oninditojaban-istenes-bencet-lilu-es-zola-valtja-pordan-petra-es-istvan-daniel-mellett.htmlBár csak két napra, de új partnert kap István Dániel és Pordán Petra a Music FM reggeli műsorában.TV + Bulvár--Visszaélnek Fábry Sándor nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-fabry-sandor-showman-nevevel-a-facebookon-visszaelnek.htmlSemmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.TV + BulvárOrigoRészegen dajdajozott Kökény Attila http://www.life.hu/bulvar/20140806-kokeny-atilla-megasztar-versenyzot-reszegen-lattak.htmlA Megasztár felfedezettje vállalja, hogy olykor szüksége van egy kis alkoholos szórakozásra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.