Haldokló lánynak küldött megható videóüzenetet Robin Williams

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
öngyilkos rákbeteg parkinson-kór Új-Zéland öngyilkosság videóüzenet haldokló Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robin Williams egy rákbeteg új-zélandi lánynak küldött megható videóüzenetet, amelyet halála előtt nem sokkal rögzíthetett webkamerájával.

Nyilvánosságra került egy szívhez szóló felvétel, amelyen Robin Williamst láthatjuk, amint egy végső stádiumban lévő rákos lánynak üzen. A 21 éves Vivian Wallernél januárban diagnosztizáltak tüdő-, bél- és májrákot. A lány haldoklik, az volt az egyik utolsó kívánsága, amit bakancslistájára is felért, hogy láthassa a filmlegendát. A személyes találkozó végül nem jött össze, így a színész kamerával vette fel üzenetét, amelyet e-mailben küldött el.

Williams a videóban üdvözletét küldte a lánynak és családjának, a végén puszit is dobott. Azt nem tudni, pontosan mikor készült az anyag, a Daily Mail szerint ez volt az elhunyt sztár utolsó üzenete, amelyet a lány férje, Jack hozott most nyilvánosságra. Elmondása szerint azért, hogy mindenki lássa, mennyire kedves és közvetlen volt a híresség.

Robin Williams 63 éves korában hunyt el. Helyi idő szerint egy hete találták holtan otthonában.Öngyilkos lett. Felesége közölte, korai Parkinson-kórban szenvedett.

/1408/Robin2014812101624Interjút adott Robin Williams legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/news/20140816-robin-williams-legnagyobb-szerelme-charlotte-filbert-festomuvesz-is-gyaszol.htmlMegtörte a hallgatást Robin Williams talán legnagyobb szerelme, Charlotte Filbert festőművész. Az évek óta családanya művészt borzasztóan megrázta a színész halálhíre.NewsOrigoSzűk családi körben búcsúznak Robin Williamstőlhttp://www.life.hu/news/20140816-robin-williams-szinesz-temetese-szuk-csaladi-korben-lesz.htmlRobin Williams öngyilkosságának hírén az egész világ megdöbbent. Ám hiába lennének ott a végső búcsún rajongók ezrei, erre valószínűleg nem lesz lehetőségük. A család ugyanis szűk körben búcsúzik a színésztől.News--Michael J. Fox megdöbbent, hogy Robin Williams Parkinson-kóros volthttp://www.life.hu/drlife/20140815-michael-j-fox-parkinson-koros-szinesz-megdobbent-hogy-robin-williams-is-a-korban-szenvedett.htmlMichael J. Fox színészt sokkolta a hír, miszerint hozzá hasonlóan Robin Williams is Parkinson-kórban szenvedett.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.