Robin Williams egy rákbeteg új-zélandi lánynak küldött megható videóüzenetet, amelyet halála előtt nem sokkal rögzíthetett webkamerájával.

Nyilvánosságra került egy szívhez szóló felvétel, amelyen Robin Williamst láthatjuk, amint egy végső stádiumban lévő rákos lánynak üzen. A 21 éves Vivian Wallernél januárban diagnosztizáltak tüdő-, bél- és májrákot. A lány haldoklik, az volt az egyik utolsó kívánsága, amit bakancslistájára is felért, hogy láthassa a filmlegendát. A személyes találkozó végül nem jött össze, így a színész kamerával vette fel üzenetét, amelyet e-mailben küldött el.

Williams a videóban üdvözletét küldte a lánynak és családjának, a végén puszit is dobott. Azt nem tudni, pontosan mikor készült az anyag, a Daily Mail szerint ez volt az elhunyt sztár utolsó üzenete, amelyet a lány férje, Jack hozott most nyilvánosságra. Elmondása szerint azért, hogy mindenki lássa, mennyire kedves és közvetlen volt a híresség.

Robin Williams 63 éves korában hunyt el. Helyi idő szerint egy hete találták holtan otthonában.Öngyilkos lett. Felesége közölte, korai Parkinson-kórban szenvedett.

/1408/Robin2014812101624