Hosszas betegeskedés után hétfőn szenderült örök álomra a színésznő. 86 éves volt.

Október 6-án, hétfőn elhunyt Marian Seldes. A színésznő, aki többek között Robin Williamsnek és Kevin Kline-nak volt tanára, testvére közleménye szerint hosszas betegeskedés után, saját otthonában halt meg 86 évesen.

Forrás: AFP/Andy Kropa

 „A legnagyobb szomorúsággal közlöm, hogy kedves nővérem, Marian Seldes meghalt. Rendkívüli asszony volt, akinek a színház és a tanítás iránti szeretetét csak a családja múlhatta felül" – írta a színésznő testvére, Timothy Seldes nyilatkozatában.

Marian Seldes a Broadwayen debütált 20 évesen.Ötször is elnyerte az Egyesült Államok legrangosabb színházi díját, a Tony Awards-ot. A színésznő később több tévésorozatban, többek között a Szex és New Yorkban tűnt fel, – ahol Mr. Big édesanyjaként volt látható – és olyan filmekben szerepelt, mint a Mona Lisa mosolya, A látogató vagy a Truman. Nevét a Guinness Rekordok Könyve is megemlíti, mint „a legidőtállóbb színésznő."

Lesz folytatása a Szex és New Yorknak?
A sorozat kapcsán muszáj megemlítenünk: a hírek szerint a folytatáson gondolkodnak a Szex és New York film készítői. Még több infóért kattints ide!