Akinek igazán édes az élet

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
milliók fizetés kereset Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt Fradi-vezér Berki Krisztián az egyik legtöbbet foglalkoztatott, és ennek megfelelően az egyik legtöbbet kereső sztárja a Tv2 médiacsoportnak.

Egy bennfentes információ szerint a sorozat havonta, a műsorvezetés pedig éves szinten hoz sokmilliót Berkinek - adta hírül a Blikk. Ez azt jelenti, hogy évente annyi pénzt kaszál, amennyit egy átlagkeresetű honfitársunk nagyjából 20 év alatt.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A napilap a tévé kommunikációs igazgatóját faggatta, aki ezt nyilatkozta első számú sztárjáról: "Illetlenség bárkinek is a fizetését firtatni. A szerződésben foglaltak pedig egyébként is csak a szerződő felekre tartoznak, pontos összeget nem áll módunkban nyilvánosságra hozni egyik sztárunkkal kapcsolatban sem - mondta Koltay Tamás, hozzátéve, hosszú távon terveznek Berkivel. - Krisztián népszerű és foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek, nem ritka, hogy 20 napot forgat egy hónapban. Emellett minden második héten vezeti a FEM3café-t. A két elfoglaltság összeegyeztetése nem okoz problémát sem neki, sem a stáboknak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.