Csúfosan elbukott a bátorságpróbán Gáspár Laci

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
bátorságpróba Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci dzsungel RTL Klub
Gáspár Laci az egyik legnehezebbnek beharangozott bátorságpróbára indult csütörtök este. Balázsék a föld alá küldték egy ládában az énekest, akinek az egyik nagy félelme, hogy élve eltemetik, ezért mindenképpen szerette volna megúszni a feladatot. De nem lehetett...

Laci első dilemmája az volt, kit vigyen a bátorságpróbára. Auréliótól kért tanácsot, aki természetesen maga mellett kampányolt. „Akkor nem izélhetsz, meg semmit nem csinálhatsz, nem úgy van, hogy csak hülyéskedünk, jól gondold meg” – fenyegetőzött Laci. „Vigyél engem, megcsináljuk” – mondta Aurelio. A két hős végül elindult a közös nagy kalandra.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara


A föld alatt volt egy faláda, amelybe Lacinak bele kellett mennie. „Menjél már te” – mondta Laci Aureliónak. „Áh, meg tudod csinálni, vérem” – biztatta az énekest a VV hős.

A ládában minden eltöltött perc egy csillagot ért. Ám elég hosszú úgy egy perc, ha közben mindenféle gusztustalanságot engednek a szereplőkre. Laci előre kifejtette, hogy neki ez nem fog menni és lobbizott, hogy Aurelio vállalja be helyette. Abban az esetben viszont eleve mínusz 5 csillagról indulnak. Aurelio húzódózott, de nem tudni, a félelem vagy a mínuszról induló csillaghullás riasztotta-e vissza. A huza-vona elkezdődött a fiúk között, végül nem tudtak dönteni és mivel a nézők Lacit küldték bátorságpróbára, neki kellett bemászni a koporsóba.

Laci nem sokáig bírta idegekkel a kiképzést. A sötét ládában pillanatok alatt bepánikolt. Amikor patkányokat küldtek be hozzá, szinte üvöltve kérte, hogy nyissák fel a ládát. Mivel egy percig bírta egy csillaggal kullogott vissza táborba. Hát ,ebből nem lesz dínom-dánom, talán egy csoffadt csirkecombot és egy hagymát kapnak a táborlakók pénteken.

Veszekedés, szexhiány és erőltetett poénkodás a Celeb vagyok...!-banhttp://www.life.hu/bulvar/20141008-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-aurelio-szexhianyra-panaszkodott-szabo-zsofi.htmlAhogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKrasznai Tünde kiborult Afrikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141007-krasznai-tunde-kiborult-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlÉjszaka szétfagyott és rettentően szenvedett az éhségtől az X-Faktor énekesnője. TV + BulvárOrigoKellemes meglepetést okozott társainak VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20141007-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-az-elso-batorsagproban-vv-aurelio-volt.htmlSzabó Zsófi jótanácsai után vágott bele a bátorságpróbába VV Aurelio. A valóságshow-szereplő szeme már a feladat kezdetekor könnyes volt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.