A modell régi fotói között guberált, amikor egy gyöngyszemre bukkant. A felvételen az a heg is látszik Bódi Sylvi arcán, amit egy kutya marcangolása okozott.

Bódi Sylvi is retró hangulatba jött hétvégén: olyan felvételt osztott meg közösségi oldalán, amelyen a 16 éves kori önmaga nézett vissza ránk. A régi képen a szemöldöke még kissé bozontosabb és látszik egy heg is, amiről Sylvinek egy nosztalgikus emlék jutott eszébe.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Egy portréfotót találtam, melyet 16 éves koromban készítettek rólam. A szemöldököm itt még nem volt szedve és a kutyaharapás emléke is nagyon szépen látszik az ajkam fölött a jobb oldalon. Ötéves voltam és egy éppen táplálkozó bernáthegyit kezdtem el rángatni, mert nekem akkor és ott játszani volt kedvem, neki meg nem, s ezt maradandó módon ki is nyilvánította. Vérben úszott a fejem. Az eset óta elvileg félnem kellene a kutyáktól, de ez nem így van, csípem őket" – írta Sylvi a kép mellé.

Így néztek ki sztárjaink fiatalon
Demcsák Zsuzsa nemrég mutatta meg 18 éves önmagát, Dobó Kata egy kisfilmben mutatta meg gyermekkori énjét, Tatár Csilla mosolygós kislány volt. Majka pedig retró szerkójával sokkolt minket.