Vajon melyik állaté ez a cuki fej?

Forrás: Facebook/Tolga Bat Hospital -
önkéntes kölyök árva Ausztrália nevelés kórház cuki denevér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ausztráliában külön denevérkórház,a Tolga Bat Hospital működik, ahol a magára hagyott kis gyümölcsevő denevéreket fogadják be és ápolják nagy szeretettel.

Nem hittük volna, hogy a cuki és a denevér szavakat valaha egy mondaton belül használjuk, de ma megtört a jég. Győződj meg róla te is: nem imádnivaló ez a fej?

Forrás: Facebook/Tolga Bat Hospital

Ilyen és ehhez hasonló kölyökdenevérek kerülnek be egy ausztrál denevérkórházba Athertonban, akiket az önkéntesek nevelgetnek, majd ha megerősödtek, kiengedik őket a szabadba.

Forrás: Facebook/Tolga Bat Hospital

Az ide kerülő állatok általában elárvultak, meghalt az anyjuk, vagy túl beteg, hogy táplálja őket. A kórház egy menedékhely is egyben: az idős, állatkertből visszavonult denevérek is otthonra lelnek itt.

Vombatbébi született, hétvégétől kedvezményesen meglesheted az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20141022-vombatbebi-szuletett-a-budapesti-fovarosi-allat-es-novenykertben.htmlMegtaláltuk a tökéletes hétvégi programot a családnak! Most kedvezményesen vihetitek a lurkókat állatkertbe, és ha lefotózzátok az új vombatbébit, éves bérletet is kaphattok ajándékba.News--Meghalt Kelet Elek – az állatkert szívtiprójahttp://www.life.hu/news/20141021-meghalt-kelet-elek-a-nyiregyhazi-allatpark-szivtipro-oroszlanja.htmlMeghalt a Nyíregyházi Állatpark oroszlánja, aki 18 éve érkezett, így alapítótagnak számított.News--Na, ilyet még biztosan nem láttál! Mikroba-állatkert nyílt Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20140930-micropia-a-vilag-elso-mikroba-allatkertje-megnyilt-hollandiaban.htmlAz biztos, hogy ilyet csak nagyon kevesek láttak! Hollandiában megnyílt a világ első, mikroorganizmusokat bemutató állatkertje, amely lehetővé teszi, hogy bárki számára láthatóvá váljanak a világ legapróbb élőlényei.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.