Szárnyal a boldogságtól a népszerű humorista. Októberben rekordsebességgel mondták ki a válását, és mosolyogva távozott a bíróságról. Ma már csak a jövőre koncentrál, és elégedett az életével.

Nacsa Olivér az utóbbi években embert próbáló helyzeteken ment keresztül. Bár korábban rendkívül megviselte, ma már úgy gondolja, jót tett neki a válás. Szerelmével, a Barátok közt sorozat jószívű Enikőjével tökéletesen alakul a kapcsolatuk, és az egészséges étrendnek köszönhetően a súlyát is sikerül tartania.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Soha nem éreztem magam jobban. Alapvetően optimista, jókedvű ember vagyok, és ehhez mérten alakítom az életemet is. Nem panaszkodhatok, mert minden, amit elterveztem, úgy alakult. A szerencse abszolút mellém állt magánéleti fronton, mert hatalmas boldogságban élek a szerelmemmel, akire nagyon büszke vagyok. A karrierem is felfelé ível, a közszolgálati televízió legnézettebb műsorát viszem, ezzel is egyre több lehetőség nyílik meg számomra. A súlyomat sikerült tartanom az utóbbi években, bár ehhez kemény életmódváltáson estem át. Az első három hónapban nagyon odafigyeltem arra, hogy mit is eszem, és a sportra igen nagy hangsúlyt fektettem. Közel 16 kilótól szabadultam meg, és a szigorú étrendnek köszönhetően egy deka sem jött vissza azóta" – mesélte lelkesen Olivér, aki bár párjával mindketten igen szigorú időbeosztás szerint él, mégis egyre többet beszélnek a családalapításról. A baba nevén nem igazán gondolkodtak még, de Olivérnek van már elképzelése a pici neméről.

"Mindketten szeretnénk már gyereket. Az elmúlt időszakban sokat beszélgettünk a témáról, bár nem akarunk elsietni semmit. Nem kapkodunk, ha jönni kell, akkor úgyis jönni fog. A férfiak legtöbbször kislányról álmodoznak, nekem van egy olyan megérzésem, hogy lányom lesz" – mondta nevetve Olivér.