Egymás félpucér testét mosta Bunyós Pityu és Pars Krisztián

tusolás Celeb vagyok, ments ki innen! Bunyós Pityu Pars Krisztián Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürreális jelenetnek lehettünk tanúi a Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai adásában. 

Sebestyén Balázs és Vadon Jani röhögőgörccsel küszködve konferálta fel a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik mutatványát. (Állítólag) Nézői nyomásnak engedelmeskedve, Molnár Andi és Aleska szexi zuhanyzása után a két sportolót is közös fürdésre küldték. Pars és Bunyós komolyan vették a feladatot, mielőtt ledobták a ruháikat nyomtak néhány fekvőtámaszt, hogy bedurranjanak izmaik.

Forrás: RTL Klub

Amennyiben a fenti kép nem elégíteni ki a kíváncsiságodat, és szeretnéd látni, hogy csutakolja egymást a két sportoló, ide kattints!

Véget ért Nyertes Zsuzsa szenvedésehttp://www.life.hu/bulvar/20141105-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-harmadik-kiesoje-nyertes-zsuzsa-lett.htmlHatalmas nagy boldogság érte szerdán este Nyertes Zsuzsát. A Celeb vagyok, ments ki innen! nézői megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hazamehet. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSmink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól ishttp://www.life.hu/bulvar/20141104-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-vv-eva-nyertes-zsuzsa-aleska-diamond-molnar-andrea-hevesi.htmlNem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.TV + BulvárOrigo"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.