Nyáron, a Szigeten kérte meg Antal Timi kezét a Szombat esti lázban megismert menedzser, Kiss Sanyi , akivel már több mint egy éve alkottak egy párt. Néhány hónap ismeretség után összeköltöztek, hisz megismerkedésükkor azonnal érezték, hogy ez a kapcsolat egy életre szól

Antal Timi ragyog a boldogságtól, hisz párja hivatalosan is elkötelezte magát mellette„Kettős érzés volt bennem, amikor megkérte Sanyi a kezemet. Olyan gondolatok kavarogtak a fejemben, hogy mit kellene most változtatni, miben kellene megkomolyodni. Aztán rájöttem, hogy nem fog semmiben sem változni az életem, a gyűrű, ami az ujjamra került csak az összetartozásunkat szimbolizálja a külvilág számára. Én nagyon nem változtam, csak jó érzés, hogy ő is elkötelezte magát mellettem. Én nem is sejtettem, de a szüleim már tudták, hogy aznap este meg fogja kérni a kezemet. Otthon izgultak, mikor csörren meg a telefon a jó hírrel és egyáltalán mit fogok válaszolni" - osztotta meg velünk Timi lánykérésének történetét. Az X-Faktor felfedezettje kifejezetten hálás a sorsnak, hogy ennyire fiatalon megtalálta élete párját.

Antal Timi és párja a Szigeten, a lánykérés előtti pillanatokbanForrás: Life. hu

 „Nagyon jó érzés, hogy úgy mész haza, otthon vár valaki, van egy biztos pont az életedben, amire számíthatsz. Az esküvő időpontját nem tűztük ki, 2-3 év múlva lesz csak, nem szeretnénk elsietni. Már titokban esküvői ruhákat is nézegetek. Még nincs konkrét elképzelésem, mit viselnék életem egyik legszebb napján. Talán törtfehér legyen csipkével, hosszú, földig érő fátyollal" - álmodozott a fiatal énekesnő, akinek egykori mentora, Malek Miklós írt egy új dalt.

Antal Timi kollégájával, Kocsis TibivelForrás: Redlemon


„Úgy énekeltem fel, hogy Los Angelesből Skype-on instruált Miklós. Érdekes volt, visszajöttek az x-faktoros élményeim” - mesélte Timi, akit egy rendezvényen csíptünk el, ahol több hírességgel mulatott, egyedül. Hogy kikkel, azt itt megnézheted:

/1411/_ri_s2014117164719