Antal Timi szerelmespár menedzser énekesnő Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi, az X-Faktor énekesnője bepasizott, mégpedig a Szombat Esti Láz ideje alatt az egyik, háttérben dolgozó menedzserrel jött össze.

Nyilvánosan is felvállalta szerelmét Antal Timi, aki a Class FM VIP partiján jelent meg először kedvesével, Kiss Sándorral, aki számára nem ismeretlen a sztárvilág. Ő Angyal Andris, Bálint Antónia táncos párjának menedzsere.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"A Szombat esti láz alatt ismerkedtünk meg és jöttünk össze, két hónappal ezelőtt. Akkor nem akartuk nyilvánosságra hozni a kapcsolatunkat, ugyanis nem akartuk, hogy mi legyünk a Szombat Esti láz új szerelmespárja. Eddig sikerült a háttérben maradnunk, a VIVA Comet díjátadóra azért nem mentünk el, mert tudtuk, hogy sok újságíró lesz jelen. Itt nem számítottunk rá, és végül is itt van az ideje, hogy felvállaljuk egymást"-osztotta meg velünk Timi.

Szintén a Szombat Esti Lázban jött össze Tóth Gabi és táncpartnere Markó Robi. Szenvedélyes táncukat látva a zsűri hozta őket össze előszőr, majd kiderült, az életben is egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.