3 babára vágyik Antal Timi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
anyaság X-Faktor szülés Antal Timea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekesnője igen tudatos: már tudja, kihez akar féjhez menni, és hány gyermeket szeretne. 

Antal Timi 2013 tavaszán ismerkedett meg a Szombat esti láz szereplőjének, Angyal Andrásnak a menedzserével, akivel igen hamar egy hullámhosszra kerültek. Pár hónapja már együtt élnek, és közösen tervezik a jövőt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

,,Úgy érzem, hogy négy éven belül szeretnék szülni. Három gyerekre vágyom legalább. Szerencsére megtaláltam azt a férfit, aki mellett jó lenne leélni az életemet. Sanyival már beszéltünk házasságról is. Bár a lánykérés még nem történt meg, érzem, hogy megtalálja majd a módját" - lelkendezett a lány a Borsnak.

A szerelem miatt Timi ráadásul kivirult, és a frizuráját is megváltoztatta. A korábban barna hajú lány vörösre festette tincseit, ami remekül passzol a külsejéhez.

Anyósa szerint Berki egy öntelt majomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-berki-krisztianrol-meselt-anyosa-pamela-edesanyja.htmlVisszaül az iskolapadba Vilmos herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-visszaul-az-iskolapadba-vilmos-herceg.htmlKomoly anyagi gondokkal küzdött Danics Dórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131217-danics-dora-az-x-faktor-gyoztese-es-edesanyja-anyagi-problemakkal-kuzdott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.