Még csak éppen hogy megszabadultunk Aurelio helikopterezésének, VV Iza és Krisztián köpködésének, Gyúrós Józsi izmainak emlékétől, máris itt van az utánpótlás. Vasárnap este ismét benépesedett a ValóVilág-villa, és máris megismerhettük az első hat játékost. Most még sokkoló az élmény, de nyugi, őket is megszokjuk idővel. 

Lilu és Istenes Bence évődése után, azonnal a Celeb vagyok...!-ot is megjárt egykori ValóVilág-szereplőkben, az After-X műsorvezetőiben Évában és Aurelióba  gyönyörködhettünk. Miközben bemutatták a villát, Baukó tett néhány rossz megjegyzést Molnár Andira, Aurelio majd maga alá hugyozott bepisilt az örömtől az emlékére állított helikopterfal előtt

A műsorvezetők a hatos szériánál érettebb szereplőgarnitúrát ígértek, de már az első két beköltöző kisfilmje után elveszítettük a reményt. Elsőként Nyálgép Hegylakó Danit ismerhettük meg, aki folyton bulizik. Hogy miért hegylakó, az vagy nem derült ki, vagy nem figyeltünk oda, arra viszont felkaptuk a fejünket, hogy a példaképe VV Attila, azon pedig őrülten meglepődtünk, hogy médiakarriert szeretne befutni. Tényleg, ő az első valóságshow-szereplő, akinek ez megfordiul a fejében. Nos, Aurelio karrierívét követve, soha nem mondjuk, hogy soha. 

Forrás: VV Dani/Facebook

Sötétmintazéjszaka Édibédi Fanni mániákusan vonzódik a sötétséghez, és ezen egyáltalán nem döbbentünk meg. Hobbija a szolizás (és itt megemlékezünk Kondiszoli Gyúrós Józsiról egy pillanatra), a legnagyobb boldogságlöketet a barnulástól kapja, és azt is kifejtette, színes bőrű pasit szeretne. Na, nem örökre, de ahogy fogalmazott: "fekete bőrű spermára" van szüksége. Nos, most semmilyennel nincs dolga, ugyanis a szanaszét szolizott szinglit csak a nyomorult lúzerek találják meg. Na, majd a villában..., persze nem tudni, hiszen a beköltözéskor "szűzpöcök" (ami valami olyasmi lehet, mint az apáca) életmódot fogadott. Legalábbis az édesanyjának. 

Forrás: VV Fanni/Facebook

Agyonműtött Címlaplány Dóri playmate folyamatosan a saját teste bűvöletében él. Ha éppen nem önmagát imádja, thai-boxozik, de nem versenyez, ugyanis félti a szilikonpárnáit és brazil fenékimplantátumát.  "Túl értékes a testem ahhoz, hogy elcsesszem" - magyarázta. Ezek a mellek egyébként biztos sokszor kerülnek majd a történések fókuszába, amúgy miért válogatták volna be a lányt. 

Forrás: VV Dóra/Facebook

Az első három játékos szent áhítattal tette be a lábát a villába. Ahogy rácsodálkoztak mindenre, nem hisszük, hogy Liluék rájuk gondoltak, amikor érettebb személyiségeket emlegettek. "Reggel iszunk, mint a gödény, este vedelünk, mint az állat" - fogalmazta meg az egyikük - talán épp szűzpöcök - a hetitervet. Már alig várjuk az első bulit. 

A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid a beköltözőshow előtt arról kérdezte az údonsült villalányokat, hogy mitől van orgazmusuk. Hát így: 

Leszarom Telhetetlen Vikcsu boncmester szeretne lenni, ami már alapjában véve épp elég perverz, Lilu szeme is fennakadt egy kicsit. A telt lány kijelentette, leszarja, ha nem tetszik valakinek, hiszen úgyis ő nyeri meg a játékot, mert hogy elég érzéki. Kiderült, hogy enyhén biszexuális, de lehet, hogy csak rém kiéhezett. Majd meglátjuk.

Forrás: VV Vikcsu/Facebook

Flegma Facér Laci az első benyomás alapján annyira unalmas, hogy nem is igazán tudtunk koncentrálni a mondandójára. Ha ez a későbbiekben is így marad, nem lesz hosszú életű a műsorban. Hacsak nem nyomnak valami fergeteges szexshow-t Vikcsuval, aki szemet is vetett rá (szerinte nagyon cuki a srác, de azt gyanítjuk a lánynak minden srác elég cuki), de most erre sem látunk nagy esélyt. Kedvenc VV-játékosa, Majka (és azóta nem is látott VV-t), akibe azért egy kicsivel több vitalitás szorult. 

Forrás: VV Laci/Facebook

"Ez nagyon hard! Ó, fasza" - mondogatta Vikcsu és Laci a villaajtó előtt, ahol az első három beköltöző már várta őket. Ha az előző szériákat vesszük alapul a puszi-puszit nemsokára felváltja valami más. Már most kíváncsiak vagyunk arra, ki lesz az első aki konfliktusba bonyolódik. 

Hatodikként Vérciki Dennis, a komisz (micsoda eredeti név!) mutatkozott be a beköltözés előtt. Nem tudni miért, már a stúdióba lépéskor üvöltött, mint a dervis. Ha az adatlapjából nem tudnánk, hogy Győzike a példaképe, mi Aurelióra tippelnénk. Ismertsége első perceit azonnal ki is használta, és egy füst alatt megalázta, majd kidobta a barátnőjét. A nézőtéren ott ült szerencsétlen lány is, akinek az arcára volt írva, hogy rettenetesen átverték a palánkon, és éppen élő adásban szakítottak vele.

Forrás: VV dennis/Facebook

 Holnap folytatás következik.