Halála után is reklámarc maradt Csala Zsuzsa

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
halál színésznő fogyasztó tea tea Csala Zsuzsa arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már kilenc hónapja elhunyt Csala Zsuzsa, még mindig kapható a nevével, arcával hirdetett fogyasztótea.

Fura hírt olvastunk a Blikkben. A napilap úgy véli, hogy ízléstelen a halott színésznő arcát ábrázoló dobozokban árulni a Csala Varázs néven forgalmazott teakeveréket. A gyártó Mecsek-Drog Kft. pedig arról beszél, hogy ezentúl nyilván a színésznő portréja nélkül kerül a boltokba a tea, egyszerűen arról van szó, hogy egyes üzletekben még maradhatott a régi dobozokból.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A tea szavatossági ideje 18 hónap, ezen belül árulható, ha egy-egy üzletben maradt a régi csomagolásból, az még csakugyan kint lehet a polcon. Hogy az interneten mikor cserélik le a fotókat, azt nem tudom. Egyébként végig tartottuk a kapcsolatot a művésznővel, akivel szerződésünk volt, aminek részleteiről nem beszélhetek. A halála után úgy döntött a vezetőség, hogy új csomagolásban forgalmazzuk tovább a teát, a név megmarad, de a művésznő arca már nem szerepel az dobozokon" - tájékoztatta a cég munkatársa a napilapot.

Így lett reklámarc Csala Zsuzsa

A színésznő 2007-ben mindenkit megdöbbentett azzal, mekkora változáson ment át, hogy rövid idő alatt több mint húsz kilót adott le. Akkor azt nyilatkozta, hogy a fogyás titka egy teakeverék, amely később meg is jelent a színésznő mosolygós arcképével a drogériák és gyógyszertárak polcain. Csala akkor önként adta arcát a teához, bár később némiképp nyomasztotta, hogy színházi szerepei helyett mindenki a nagy fogyással van elfoglalva.

Kefír összeköltözött a szerelmével, Mariannalhttp://www.life.hu/bulvar/20141120-kefir-osszekoltozott-a-szerelmevel-mariannal.htmlAz énekes szívét az év elején egy szőke leányzó rabolta el, Mariann, aki három éve a Királynő című produkcióban indult a legszebbnek járó koronáért. A pár nemrég összeköltözött, és a lány esküvőről álmodozik.TV + Bulvár--Győrfi Pált beszippantotta a szépségiparhttp://www.life.hu/bulvar/20141120-gyorfi-palt-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivojet-beszippantotta-a-szepsegipar-egy-borapolo.htmlGyőrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem az az unalmas, öltönyös-nyakkendős hivatali alkalmazott típus. Az egészség, az életmentés szakmai témájában szinte minden nap szerepel, de láthattuk már tévéműsorban főzni, sőt táncolni is.TV + BulvárOrigoKozsó hétvégén már tolószékben koncertezik?http://www.life.hu/bulvar/20141120-kozso-szombaton-toloszekben-lephet-fel-a-total-dance-fesztivalon-sulyos-agymutetje-utan.htmlA súlyos agyműtéten átesett énekes szombaton már tolószékben ülve léphet fel – legalábbis a koncertszervező szerint ilyen forgatókönyv is van.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.