Kulcsár Edina új videót készített a világversenyre

győztes profil angol nyelv videó világverseny Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország Szépe elkészítette második videóját, ami versenyzői profilja lesz a londoni világversenyen, baki azonban ebben a kisfilmjében is akad.

Ahogy a Life.hu is megírta, amikor a Miss World Hungary 2014-es győztese a londoni világversenyre elkészítette bemutatkozó videóját, a kommentelők kereszttüzébe került angoltudása miatt. Akkor Sarka Kata megvédte Edinát, mondván, nem kell a kisfilmnek tökéletesnek lennie. Most elkészült a szépségkirálynő versenyzői profilvideója, ami bár ismét nem mentes a bakiktól, viszont teljes egészében Edina egyéniségét adja vissza.

„Elkészült Edina versenyzői profil kisfilmje! Mindösszesen 2 alkalommal próbálhatták meg a felvételt, és a mi Edinánk enyhén szólva izgult, ami a legutóbbi angol nyelvű videóját ért cinikus megjegyzések után nem is csoda. Van benne egy kis baki, de ő Edina... és egyébként igazán aranyosra sikerült!" – olvasható Edina közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.