szabadulás kávézó Sydney Operaház dzsihadista kiürítés túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsihádisták hétfőn túszul ejtettek több embert egy kávézóban, Sydneyben. A városban nem sokkal később egy gyanús csomag miatt ki kellett üríteni a világhírű operaházat.

20 embert ejtettek túszul az ausztrál nagyváros forgalmas üzleti negyedében. Televíziós felvételek tanúsága szerint a túszokat az ablakokhoz terelték, feltett kézzel lehetett látni őket, ketten közülük arab nyelvű felirattal ellátott fekete zászlót emeltek a magasba – írja az Origo, ahol percről percre tudod követni az eseményeket. Öt túszt közben kiengedtek. A Daily Mail drámai videofelvételt tett közzé a szabadulásukról:

Ennyire nagy a baj? Kihagyhatja az X Factor döntőjét Mel Bhttp://www.life.hu/news/20141213-kihagyhatja-az-x-factor-dontojet-mel-b-betegsege-miatt.htmlKórházban kezelik az egykori Spice Girls énekesnőjét, ami miatt kétséges, hogy részt tud-e venni a tehetségkutató döntőjében zsűriként.News--Börtönben a Topmodell leszek! egykori döntősehttp://www.life.hu/news/20141212-a-topmodell-leszek-egykori-dontoset-renee-diane-alwayt-12-ev-letoltendo-bortonbuntetesre-iteltek.htmlA Topmodell leszek! döntősét, Renee Diane Alwayt 12 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Négy rabláshoz is köze lehet a lánynak.News--Ez a videó a bizonyíték, hogy Katalin hercegnő tényleg jófej - Rászóltak, erre forgatja a szemeithttp://www.life.hu/news/20141212-videon-katalin-hercegno-aki-forgatja-a-szemeit-miutan-beszoltak-neki.html"Tessék tovább csomagolni!" - vetették oda Katalin hercegnőnek, aki erre olyan őszinte arcot vágott, amilyet még nem látott tőle a világ. Videó.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.