Erzsébet királynő után a brit királyi családi ifjú hercegei és hercegnéje is csatlakozott a közösségi média néhány platformjához.

Bekövetkezett az, amit már oly régóta, oly nagyon vártunk. Immár nem csupán Katalin hercegnőt, hanem Vilmos herceget és az öccsét, Harryt is követheted Twitteren és Instagramon KensingtonRoyal néven.

Forrás: AFP/Eric Feferberg

Bizony, Erzsébet királynő után a brit királyi család ifjú tagjai is elfoglalták a helyüket a mikrobloggerek és a szelfizők birodalmában, alig egy nap leforgása alatt pedig máris több tízezren követik, milyen hivatalos programokon vesznek éppen részt.

Ezeket az ajándékokat kapta György herceg 2014-ben
Hála a Buckingham-palotának, immár bárki számára elérhetővé váltak azok az iratok, amelyek a brit királyi családnak szánt ajándékokat dokumentálják. Ezekből fény derült György herceg tavaly kapott ajándékaira is. Eszerint több mint 200 szuper meglepetéssel kedveskedtek a kis trónörökösnek, köztük például egy hatalmas plüsswombattal, egy biciklivel és egy hozzá járó pólóval, illetve egy LeBron Jamestől kapott kosárlabdamezzel.