Jól indul a február! Aleska Diamond aprócska bikiniben barlangfürdőzik

barlangfürdő bikiniszezon Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Messze még a bikiniszezon, ám addig is itt van nekünk Aleska Diamond szexi fürdőruhás fotója. 

Bár a héten Aleska kórházba került a Hal a tortán adása után, már szemmel láthatóan remekül van: az egykori pornós a demjéni barlangfürdőben szexizett január utolsó napján, erről pedig fotókat is közzétett az Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Aleska

Tudtad?

A 760 méter hosszú barlangrendszer 1500 négyzetméter vízfelületével, 24 méter átmérőjű és 25 méter mély, hegybe süllyesztett csúszdatornyával, 550 méter csúszófelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít az üzemeltető szerint.

A csinos légtornászlánynak nem lehet oka panaszra, eszméletlenül fest fürdőruhában. Milyen szerencsés, neki már nem kell extrán gyúrni a bikiniszezonra!

Készülj te is a bikiniszezonra!

A trikók, apró sortok és lenge kisruhák ideje hamarabb eljön, mint gondolnád, így nem árt már most komolyabban venni az edzést. Ha kerek popsit szeretnél a nyárra, próbáld ki EZT a 3 gyakorlatot. Ha pedig hasra is dolgoznál kicsit, ITT mutattunk opciókat a felüléseken túl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.