Egy képen a legjobb színésznők: összeálltak az Oscar-jelöltek

Forrás: Instagram/TheAcademy -
Oscar-díj ebéd kép fotó Felicity Jones Marion Cotillard Oscar 2015 jelölt Rosamund Pike Reese Witherspoon Hollywood Beverly Hills Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő este az arany szobrocska jelöltjeiről szólt Beverly Hillsben: íme, a legjobb színésznők egy fotón!

Marion Cotillard, Reese Witherspoon, Julianne Moore, Rosamund Pike és Felicity Jones – ők az az 5 színésznő, akik a legjobb színésznő kategóriában szállhatnak versenybe az Oscar-díjért.

Forrás: Instagram/TheAcademy

Bár most mindannyian arra a bizonyos arany szobrocskára vágynak, a hétfő este a jelöltek számára tartott ebéden úgy álltak össze egy közös fénykép erejéig, akárcsak a régi jó barátnők.

Nézd meg ITT, kik esélyesek még 2015-ben az Oscar-díjra!

Meztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.TrendOrigoMeghalt a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Luise Rainerhttp://www.life.hu/kult/20141230-luise-rainer-ketszeres-oscar-dija-szineszno-104-evesen-tudogyulladas-kovetkezteben-elhunyt.htmlElhunyt Luise Rainer kétszeres Oscar-díjas színésznő londoni otthonában. Az 1930-as évek egyik legnagyobb hollywoodi filmcsillaga 104 évet élt.KultOrigoMűteni kell az Oscar-díjas színésznőt, Liza Minnellithttp://www.life.hu/drlife/20140911-liza-minnelli-szinesznot-baleset-erte-eltort-a-csigolyaja-jovo-heten-mutik-meg.htmlBalesetet szenvedett otthonában Liza Minnelli 68 éves amerikai színésznő. A kutyáival játszott, amikor egyikük fellökte, és olyan szerencsétlenül esett a hátára, hogy eltört az egyik csigolyája.Dr. Life--Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--Horváth Éva kiszorult a képernyőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-horvath-eva-is-a-kozteve-fele-kacsintgat-de-addig-foz.htmlJelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát.TV + Bulvár--Hogyan legyek jó nő? Télen fordíts még több gondot a kezed ápolására!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150202-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-kezapolas-termeszetes-anyagokkal.htmlTélen különösen fontos, hogy extra figyelmet fordítsunk kezünk ápolására. Egy szuper bőrradír és egy kis olajos kényeztetés csodákra képes!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.