Antal Timi kitűzte az esküvője napját

Forrás: Gozsdu udvar -
Antal Timi esküvő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges napra tűzte ki esküvője dátumát Antal Timi, akinek tavaly a Szigeten kérte meg a kezét kedvese.

Az énekesnő 2013 nyarán az egyik rádió nyári partiján először a Life.hu-nak mutatta be szerelmét, akinek hamarosan a felesége lesz. Az énekesnő Sanyival a Szombat Esti Lázban ismerkedett meg, a férfi Bálint Antónia táncos párjának a menedzsere volt.

Forrás: Gozsdu udvar

Megismerkedésünk évében elvitt Sanyi a Sziget Fesztiválra, ahol ekkor még csak poénból kérte meg a kezem egy házasságkötős sátorban. Majd eltelt egy év és minden megismétlődött ugyanazon a napon, szintén ezen a fesztiválon, de ekkor már élesben és teljesen komolyan" – emlékszik vissza a csodálatos pillanatra az énekesnő.
Ugyan az esküvő még várat magára, Timi már nézegeti a menyasszonyi ruhákat. Még nincs meg a kiszemelt, de határozott elképzelései vannak, hogy miben mondja majd ki a boldogító igent.
Nagyon tetszik a csipke és a törtfehér ruha, így mindenképp ilyen kombináció lesz. És hogy mikor? 2018. 08. 08. az álomdátum, a nyolcas ugyanis végigkíséri az életem, a rendszámomban is ott van, imádom a páros számokat. Hogy hol lesz, az még egyelőre a jövő zenéje, ezen már többször összekaptunk, Budapest, Balaton és Erdély is szóba jött már. Annyi szent, hogy mindenképpen zöldövezetben szeretnénk tartani, és bár Sanyi annyira nem, én nagy esküvőre vágyom" – álmodozik a nagy napról a fiatal énekesnő.
Timiék ugyan a babavállaláson még egyelőre nem gondolkodnak, de egy néphiedelem szerint először kisfiúk, majd kislányuk fog születni. Hogy a jóslat igaz-e? Néhány év múlva kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.