Egyre aggasztóbban néz ki Cinthya Dictator. Olyannyira, hogy a közösségi oldalára feltett fotója alatt volt, aki anorexiásnak titulálta a lányt.

Varga Viktor exbarátnője belefogyott az elmúlt időszakba. Igaz, Cinthya sosem volt husika, és már mi is többször megmutattuk sovány testét. Az alábbi fotón - a nagydarabnak egyáltalán nem mondható - Kelemen Anna oldalán láthatjuk.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

A fotó alatt volt, aki nem rejtette véka alá a véleményét: „Gyönyörű? Ti vakok vagytok? Ez nektek gyönyörű? Beteg banda! Mint egy anorexiás giliszta". Természetesen akadt, aki a lány védelmében szónokolt: „Nézd meg a lábát, a karját, ez nem anorexia, ez csak egy vékony nő egy kicsit előnytelen ruhában".

Cinthyát nem először érik azok a vádak, hogy anorexiás. A Life.hu szakítása után, 2014 októberében kérdezte erről a lányt, akiről akkor különleges fotók készültek. "Nem vagyok anorexiás! Mindig is vékony voltam. Nyilván 1-2 kilót lefogytam a stressz hatására, és mivel kevés volt a súlyom, ezért jobban észrevehető."

Nézd meg Cinthya új pasiját!
A Life.hu cikkéből megtudhatod , Varga Viktor után ki dobogtatta meg Cinthya szívét, aki először jelent meg nyilvánosan új választottjával a Story-gálán.